Receptmakare Arkiv: Lars Niklasson

Vilt med goda kryddsmör!
En bit nystekt eller nygrillat viltkött, med ett riktigt gott kryddsmör. Svårare än så behöver det inte vara att servera gott viltkött hemma, säger Lars Niklasson, kock på restaurang Lilla Ego och finalist i Årets Kock 2018. Här ger han tre tips på kryddsmör som passar till vilt. Ett knep är att kavla ut kryddsmöret tunt, frysa in det och bryta det som flarn över köttet vid servering.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 10
Betyg: 4.1
You:
Rate this recipe!
Kryddstekt vilt med timjansky, bakad rotselleri och rotselleripuré
Rotselleri på två sätt, och en mustig sky är tillbehör som passar till allt vilt. För receptet står Lars Niklasson, kock på restaurang Lilla Ego och finalist i Årets Kock 2018.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 10
Betyg: 3.5
You:
Rate this recipe!
Revbensspjäll på vildsvin
Lars Niklasson, kock på restaurang Lilla Ego i Stockholm och Årets Kock-finalist, lagar gärna revbensspjäll av vildsvinen han fäller. Spjällen serverar han med söt, klibbig glaze, coleslaw och rostad vitlöksmajonnäs.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Betyg: 2
You:
Rate this recipe!