Wrap med kryddigt långbakat vildsvin

Wrap är lätt att laga, roligt att bjuda på, och framförallt väldigt gott! Koktiden är lång, men det krävs inte många timmar vid spisen. Köttet sköter sig självt i ugnen över natten, eller medan det lagas Sous Vide. Bilderna kommer från receptfilmen som visar hur du gör!

Wrap med kryddigt långbakat vildsvin
Wrap är lätt att laga, roligt att bjuda på, och framförallt väldigt gott! Koktiden är många timmar, men det krävs inte många timmar vid spisen. Köttet sköter sig självt i ugnen över natten, eller medan det lagas Sous Vide. Bilderna kommer från receptfilmen som visar hur du gör!
Wrap med kryddigt långbakat vildsvin
Wrap är lätt att laga, roligt att bjuda på, och framförallt väldigt gott! Koktiden är många timmar, men det krävs inte många timmar vid spisen. Köttet sköter sig självt i ugnen över natten, eller medan det lagas Sous Vide. Bilderna kommer från receptfilmen som visar hur du gör!
Portioner:
Ingredienser
Ingredienser
Gör så här
Långbakat vildsvin
  1. Lägg köttet i en zip-påse tillsammans med alla ingredienser till marinaden. Laga i vattenbad i ugnen, 100 grader i minst 12 timmar – gärna ännu längre, dvs upp till 24 timmar, så att köttet blir riktigt mört. Du kan också laga köttet med en Sous Vide-stav, 62 grader i minst 6 timmar. När köttet är färdigt, ta upp det ur marinaden och dela med två gafflar så att du får långa strimlor. Koka ihop marinaden till en tjock sås och häll det över köttet. Blanda runt.
Sallad
  1. Skär vitkålen och rödlöken riktigt tunt. Skär äpplet i tunna stavar. Blanda med majonnäs och gräddfil.
Servering
  1. Lägg ut tortillabröd, lägg på sallad och vildsvinskött. Klipp över smörgåskrasse. Vik ihop till wraps och ställ dem gärna i påsar eller i glas när du serverar, så att paketen håller ihop.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 2
Betyg: 4
You:
Rate this recipe!
Dela det här receptet
Inga kommentarer än.

Lämna ett svar