Jägargryta med viltfärs

Foto: Lena Runer

Jägargryta med viltfärs
En mustig gryta med bacon, vita bönor och chili. Servera med ett gott bröd.
Jägargryta med viltfärs
En mustig gryta med bacon, vita bönor och chili. Servera med ett gott bröd.
Portioner:
Ingredienser
Ingredienser
Gör så här
  1. Värm upp en stor stekpanna eller gryta på medelhög värme. Lägg i fläsket och stek några minuter. Tillsätt löken och låt den bli glansig och mjuk.
  2. Lägg i älgfärsen och finfördela den med en trägaffel. Stek i ytterligare några minuter under omröring.
  3. Tillsätt bönor, krossade tomater, paprika, jalapeño och socker. Smaka av med chili, salt och peppar.
  4. Låt småkoka i cirka 30 minuter. Strö hackad persilja över vid servering och ät ett gott bröd till.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 12
Betyg: 3.42
You:
Rate this recipe!
Dela det här receptet
Inga kommentarer än.

Lämna ett svar