Ingredienser Arkiv: portvin

Vild rilette
Rilette är en fransk klassiker – kött som är kokt i fett och kryddor. Servera riletten på julbordet, eller som förrätt på ett grillat surdegsbröd med cornichoner och portvinskokta rödlökar.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Portvinssås med päron (eller nektarin)
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Betyg: 1
You:
Rate this recipe!
Sprängares biffar på skogsfågel (en variant på Wallenbergare)
Här kommer ett recept som är pålitligt och ger alla smakupplevelser man kan önska sig av en skogsfågel. Jag gillar varianten med sås till wallenbergarna, men då är det nog inte riktigt rätt att kalla rätten för wallenbergare så därför betecknar jag dem som biffar."
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 3
Betyg: 4.67
You:
Rate this recipe!
Granatäpple- och portvinsgravad dovhjortsrygg
En god och vacker sallad, där granatäpple ger både smak och färg. Rätten är enkel att laga, men kräver lite planering eftersom gravningen tar minst två dygn.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Helstekt viltfilé med blåbärssås
Med en mörk blåbärssås och selleripuré kommer den fina viltmaken till sin rätt.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 9
Betyg: 3
You:
Rate this recipe!