Navigation
Viltmat Recept Hem
Receptmakare Arkiv: Frida Ernsth & Mikael Axell
Sakébräserat vildsvinsknyte med japanska smaker
Ett recept komponerat av Frida Ernsth och Mikael Axell, från boken Vildsvin, 52 utsökta rätter från tryne till svans.
Betyg:
1
2
3
4
5
Votes:
1
Betyg:
4
You:
Rate this recipe!
Vildsvinskarré "Pulled boar"
Recept från boken "Vildsvin, 52 rätter från tryne till svans", av kockarna Frida Ernsth och Mikael Axell.
Betyg:
1
2
3
4
5
Votes:
3
Betyg:
4.67
You:
Rate this recipe!
Vildsvinsragu med primörer, grön salsa och västerbottenchips
En buljonggryta med lätta, fräscha smaker.
Betyg:
1
2
3
4
5
Votes:
0
Betyg:
0
You:
Rate this recipe!