Receptmakare Arkiv: Dorothée von Essen

Vildsvinsburgare med asiatisk sallad
Laga vildsvinsburgare på nytt sätt, efter ett recept av kocken Dorothée von Essen. Det traditionella salladsbladet och tomatskivan har hon bytt ut mot morot, lök och gurka som lagts i asiatisk dressing,  Den vanliga hamburgerdressingen har ersatts av majonnäs smaksatt med soja och chili. Bilderna är plockade ur en kort receptfilm som visar precis hur du gör. 
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 12
Betyg: 3.83
You:
Rate this recipe!
Wrap med kryddigt långbakat vildsvin
Wrap är lätt att laga, roligt att bjuda på, och framförallt väldigt gott! Koktiden är många timmar, men det krävs inte många timmar vid spisen. Köttet sköter sig självt i ugnen över natten, eller medan det lagas Sous Vide. Bilderna kommer från receptfilmen som visar hur du gör!
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 11
Betyg: 3.55
You:
Rate this recipe!
Vilthamburgare med grön majonnäs och syltad rödlök på surdegsbröd
När kocken Dollan von Essen lagar viltburgare byter hon ut hamburgerbrödet mot grillat surdegsbröd, och serverar burgarna med grön majonnäs och syrad lök.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 7
Betyg: 3.71
You:
Rate this recipe!
Gräsand Anglais
Kocken Dorothée von Essen lagar gärna till gräsänderna ungefär som Kalvlever Anglais, dvs med bacon och kapris. - I stället för bacon använder jag ibland pancetta, dvs rimmat och lufttorkat italienskt fläsk. En krämig mild rotfruktspuré är gott till, säger Dorothée.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 2
Betyg: 3
You:
Rate this recipe!