Viltjärpar med medelhavssmak i tomatsås

Härlig vardagsmat som uppskattas av alla. Brynta viltfärsjärpar med fetaost får puttra färdigt i tomatsås på medelhavsvis. Servera med tagliatelle eller ris.

Viltjärpar med medelhavssmak i tomatsås
Härlig vardagsmat som uppskattas av alla. Brynta viltfärsbiffar får puttra färdigt i tomatsås, på medelhavsvis. Servera med tagliatelle eller med ris.
Viltjärpar med medelhavssmak i tomatsås
Härlig vardagsmat som uppskattas av alla. Brynta viltfärsbiffar får puttra färdigt i tomatsås, på medelhavsvis. Servera med tagliatelle eller med ris.
Portioner:
Ingredienser
Ingredienser
Gör så här
Tomatsås
  1. Stek lök och vitlök i olja på låg värme tills löken är mjuk, men inte så att den får färg. Tillsätt tomatpuré, krossade tomater, chili, socker och vatten. Låt puttra 10 minuter. Ställ åt sidan.
Järpar
  1. Blanda alla ingredienser och forma smeten till avlånga järpar. Bryn dem runt om. Häll tomatsåsen över järparna och låt dem puttra färdigt i tomatsåsen. Du kan också lägga över de brynta järparna i en ugnsfast form och sätta in i 150° ugn tills järparna är genomstekta. Servera med pasta eller ris.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 5
Betyg: 3.4
You:
Rate this recipe!
Dela det här receptet
Inga kommentarer än.

Lämna ett svar