Viltburgare med lingonmajonnäs och Västerbottenost

Hoppa över tomat och ketchup till vilthamburgaren. Prova lingonmajonnäs till det vilda köttet.  Det säger Johan Pettersson på Prime Burger Folkungagatan i Stockholm.

Vilthamburgare med lingonmajonnäs och Västerbottenost
Hoppa över tomat och ketchup till vilthamburgaren. Prova lingonmajonnäs till det vilda köttet.  Det säger Johan Pettersson på Prime Burger Folkungagatan i Stockholm.
Vilthamburgare med lingonmajonnäs och Västerbottenost
Hoppa över tomat och ketchup till vilthamburgaren. Prova lingonmajonnäs till det vilda köttet.  Det säger Johan Pettersson på Prime Burger Folkungagatan i Stockholm.
Portioner: personer
Ingredienser
Ingredienser
Gör så här
  1. Mal köttet grovt, tillsammans med talgen (ifall du blandar upp köttet med extra fett). Forma fyra biffar. Blanda alla ingredienser till majonnäsen. Stek baconskivorna knapriga.
  2. Forma färsen löst till hamburgare utan att arbeta färsen för mycket. Krydda runt om med salt och peppar. Stek 2-3 minuter på varje sida så att hamburgarna är lätt rosa inuti. Lägg på osten på slutet så att den smälter en aning. Stek hamburgerbröden lätt, lägg på salladsblad, färsbiff, bacon och en rejäl klick lingonmajonnäs.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 4
Betyg: 4
You:
Rate this recipe!
Dela det här receptet
Inga kommentarer än.

Lämna ett svar