Vildsvinsköttbullar med kryddig yoghurtdip

Under en viltkväll hos butiken Cervera i Uppsala serverade kocken Anders Levén vildsvinsköttbullar med yoghurtdipp till alla kunder. Här delar han med sig av receptet! Perfekt buffémat, mingelmat eller varför inte ta med en stekpanna ut i skogen och steka köttbullar över öppen eld. Ta bara med smeten i en spritspåse i en kylväska, tipsar Anders.

Vildsvinsköttbullar med kryddig yoghurtdip
Under en viltkväll hos butiken Cervera i Uppsala serverade kocken Anders Levén vildsvinsköttbullar med yoghurtdipp till alla kunder. Här delar han med sig av receptet! Perfekt buffémat, mingelmat eller varför inte ta med en stekpanna ut i skogen och steka köttbullar över öppen eld. Ta bara med smeten i en spritspåse i en kylväska, tipsar Anders.
Vildsvinsköttbullar med kryddig yoghurtdip
Under en viltkväll hos butiken Cervera i Uppsala serverade kocken Anders Levén vildsvinsköttbullar med yoghurtdipp till alla kunder. Här delar han med sig av receptet! Perfekt buffémat, mingelmat eller varför inte ta med en stekpanna ut i skogen och steka köttbullar över öppen eld. Ta bara med smeten i en spritspåse i en kylväska, tipsar Anders.
Portioner:
Ingredienser
Ingredienser
Gör så här
Köttbullar
  1. Blanda alla ingredienser och låt smeten vila ca 2 timmar. Forma köttbullar och stek de runda små godingarna gyllenbruna i smör och olja.
Tips! Spritsa gärna ut smeten
  1. Tips. Anders Leven tog med sig färdig köttbullssmet i en spritspåse. Då blev det lätt att servera nystekta köttbullar utan kladdiga händer eller kladdiga bunkar vid eventet. Perfekt också när du är ute i skogen till exempel!
Yoghurtdip
  1. Blanda alla ingredienser till dippen och servera till köttbullarna.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 19
Betyg: 3.11
You:
Rate this recipe!
Dela det här receptet
Inga kommentarer än.

Lämna ett svar