Vildsvinsburgare med asiatisk sallad

Laga vildsvinsburgare på nytt sätt, efter ett recept av kocken Dorothée von Essen. Det traditionella salladsbladet och tomatskivan har hon bytt ut mot morot, lök och gurka som lagts i asiatisk dressing,  Den vanliga hamburgerdressingen har ersatts av majonnäs smaksatt med soja och chili. Bilderna är plockade ur en kort receptfilm som visar precis hur du gör.

Vildsvinsburgare med asiatisk sallad
Laga vildsvinsburgare på nytt sätt, efter ett recept av kocken Dorothée von Essen. Det traditionella salladsbladet och tomatskivan har hon bytt ut mot morot, lök och gurka som lagts i asiatisk dressing,  Den vanliga hamburgerdressingen har ersatts av majonnäs smaksatt med soja och chili. Bilderna är plockade ur en kort receptfilm som visar precis hur du gör. 
Vildsvinsburgare med asiatisk sallad
Laga vildsvinsburgare på nytt sätt, efter ett recept av kocken Dorothée von Essen. Det traditionella salladsbladet och tomatskivan har hon bytt ut mot morot, lök och gurka som lagts i asiatisk dressing,  Den vanliga hamburgerdressingen har ersatts av majonnäs smaksatt med soja och chili. Bilderna är plockade ur en kort receptfilm som visar precis hur du gör. 
Portioner:
Ingredienser
Ingredienser
Gör så här
Vildsvinsburgare
  1. Blanda vildsvinsfärsen med sidfläsket. Om du mal köttet i köttkvarn, mal vildsvinsköttet och sidfläsket tillsammans. Skär annars sidfläsket i så små bitar du kan. Salta och peppra. Forma fyra burgare.
Sallad
  1. Skär morot och gurka i tunna stavar, och löken i tunna skivor. Blanda alla ingredienser till dressingen, men vänta med att blanda i grönsakerna tills strax innan servering.
Majonnäs
  1. Blanda majonnäs, soja och hackad chili.
Grilla
  1. Skär sötpotatisen i skivor, salta och peppra och lägg på grillen. Lägg också vildsvinsburgarna och baconskivorna på grillen.
Servering
  1. Vänd ner salladsgrönsakerna i dressingen. Lägg salladen på bröden. Lägg på en grillad burgare, majonnäsen och en baconskiva. Servera med grillad sötpotatis.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 8
Betyg: 3.63
You:
Rate this recipe!
Dela det här receptet
Inga kommentarer än.

Lämna ett svar