Vildsvin Tikka Masala

Alla älskar indisk Tikka Masala! Tikka Masala är den mest sålda färdigrätten i England, berättar kocken Sebastian Schauermann som tillsammans med två jägare startat företaget Jägaren och kocken, med färdiga portionsrätter baserade på viltkött från Sörmland. En av de fem rätterna är Tikka Masala med vildsvin. Vill du laga den hemma? Sebastian delar med sig av receptet.

Vildsvin Tikka Masala
Alla älskar Tikka Masala! Tikka Masala är den mest sålda färdigrätten i England, berättar kocken Sebastian Schauermann som tillsammans med två jägare startat företaget Jägaren och kocken, med färdiga portionsrätter baserade på viltkött från Sörmland. En av de fem rätterna är Tikka Masala med vildsvin. Vill du laga den hemma? Sebastian delar med sig av receptet.
Vildsvin Tikka Masala
Alla älskar Tikka Masala! Tikka Masala är den mest sålda färdigrätten i England, berättar kocken Sebastian Schauermann som tillsammans med två jägare startat företaget Jägaren och kocken, med färdiga portionsrätter baserade på viltkött från Sörmland. En av de fem rätterna är Tikka Masala med vildsvin. Vill du laga den hemma? Sebastian delar med sig av receptet.
Portioner:
Ingredienser
Ingredienser
Gör så här
  1. Bryn köttet på hög värme i olja och salta. Lyft upp upp köttet och lägg åt sidan på en tallrik. På medelvärme, bryn lök, vitlök, ingefära och kryddor i olja 3-4 minuter. Tillsätt sedan krossade tomater, vatten och yoghurt. Smaka av med salt. Låt det koka upp, lägg i köttet och koka på svag värme i cirka 45 minuter eller tills köttet är mört. Servera med basmatiris.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 6
Betyg: 3.17
You:
Rate this recipe!
Dela det här receptet
Inga kommentarer än.

Lämna ett svar