Vildsvin Bourguignone

Funderar du på vad du ska göra av din vildsvinsbog eller vildsvinsstek? Varför inte skära ner köttet och laga en mustig, vindoftande Bourguignone-gryta? Inspirerat av klassikern Boeuf Bourguignone, fast med vildsvin.

Vildsvin Bourguignone
Funderar du på vad du ska göra av din vildsvinsbog eller vildsvinsstek? Varför inte skära ner köttet och laga en mustig, vindoftande Bourguignone-gryta? Inspirerat av klassikern Boeuf Bourguignone, fast med vildsvin.
Vildsvin Bourguignone
Funderar du på vad du ska göra av din vildsvinsbog eller vildsvinsstek? Varför inte skära ner köttet och laga en mustig, vindoftande Bourguignone-gryta? Inspirerat av klassikern Boeuf Bourguignone, fast med vildsvin.
Portioner:
Ingredienser
Ingredienser
Gör så här
  1. Bryn köttet och sidfläsket i en stekpanna och lägg över i en gryta. Bryn även morot, lök och selleri och lägg över i grytan. Lägg i lagerblad, timjan och tomatpuré. Fyll på med rödvin så att det täcker. Koka under lock tills köttet är mört, 1-2 timmar. Häll i mer vätska om det behövs under kokningen. Bryn smålökar och champinjoner och låt koka med i grytan de sista 20 minuterna innan servering. Servera med bara en bit bröd, eller med pressad potatis eller tagliatelle.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 4
Betyg: 3
You:
Rate this recipe!
Dela det här receptet
Inga kommentarer än.

Lämna ett svar