Toscansk ragu med vildsvin

I stället för att mala vildsvinsköttet till färs, skär det i strimlor och gör en härlig ragu till pastan. Långkokt i rödvin, vitlök, tomat och kryddor får det en härligt mustig smak.

Toscansk ragu med vildsvin
I stället för att mala vildsvinsköttet till färs, skär det i strimlor och gör en härlig ragu till pastan. Långkokt i rödvin, vitlök, tomat och kryddor får köttet en härligt mustig smak.
Toscansk ragu med vildsvin
I stället för att mala vildsvinsköttet till färs, skär det i strimlor och gör en härlig ragu till pastan. Långkokt i rödvin, vitlök, tomat och kryddor får köttet en härligt mustig smak.
Portioner:
Ingredienser
Ingredienser
Gör så här
  1. Bryn vildsvinsstrimlorna i het stekpanna i lite olja. Lägg över i en gryta. Bryn lök, selleri och morot på medelvärme och lägg över i grytan. Häll i vinet och koka upp. Lägg sedan i vitlöken, rosmarinkvisten, lagerbladet, krossade tomaterna och buljongtärningen. Låt koka på svag värme i 1-2 timmar tills kötttet är riktigt mört. Späd med mer vätska om det behövs. Smaka av med salt och peppar, tillsätt gärna lite mer färsk rosmarin på slutet. Servera ragun med pasta och riven parmesan. Peppra.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Betyg: 3
You:
Rate this recipe!
Dela det här receptet
Inga kommentarer än.

Lämna ett svar