Tortilla med grågås eller kanadagås

Här är hela gåsbrösten först tillagade med en Sous Vide-stav för att bli riktigt saftigt och mört. Sedan skars det färdiglagade bröstet i strimlor och kryddstektes med färdiga fajitakryddor. Men du kan naturligtvis också tillaga välhängt gåsbröst direkt i pannan utan föregående tillagning.

Tortilla med grågås eller kanadagås
Här är först hela vildgåsbrösten tillagade med en Sous Vide-stav för att de ska bli riktigt saftiga. (59° i 6 timmar). Sedan skar vi det färdiglagade bröstet i strimlor och kryddstekte det med färdiga fajitakryddor.
Tortilla med grågås eller kanadagås
Här är först hela vildgåsbrösten tillagade med en Sous Vide-stav för att de ska bli riktigt saftiga. (59° i 6 timmar). Sedan skar vi det färdiglagade bröstet i strimlor och kryddstekte det med färdiga fajitakryddor.
Portioner:
Ingredienser
Ingredienser
Gör så här
  1. Skär det nästan färdiglagade gåsbröstet i strimlor. Stek det kort med kryddorna. Pressa över lime. Lägg de varma gåsstrimlorna på ett tortillabröd med klassiska tortillatillbehör som sallad, avokado, tomat, färsk koriander, lime och hackad chili.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Dela det här receptet
Inga kommentarer än.

Lämna ett svar