Sotat viltkött med asiatisk sallad

Kombinationen viltkött och asiatisk sallad med lite sötsalt dressing är fantastisk.

Foto & recept: Lena Runer

Sotat viltkött med asiatisk sallad
Kombinationen viltkött och asiatisk sallad med lite sötsalt dressing är fantastisk.
Sotat viltkött med asiatisk sallad
Kombinationen viltkött och asiatisk sallad med lite sötsalt dressing är fantastisk.
Portioner:
Ingredienser
Ingredienser
Gör så här
Sallad:
  1. Koka haricots verts tills de är knappt mjuka och kyl dem i isvatten. Skär papayan, paprikan och gurkan i ganska stora bitar. Strimla salladslöken fint, skär bleksellerin i ½ cm skivor. Blanda allt, men vänta med att lägga på cashewnötterna tills strax innan servering. Vänta också med att hälla på dressingen till serveringen. Får salladen stå länge med dressing blir den trist. Ät salladen max en timme efter att du hällt på dressingen.
Dressing:
  1. Blanda alla ingredienser.
Kött:
  1. Putsa köttet så att du får ett block som är 2-3 cm högt, max 10 cm brett. Salta köttet och bryn det i het panna, 30 sekunder på varje sida. Skiva det i tunna skivor och lägg på salladen. Servera direkt!
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 5
Betyg: 4.2
You:
Rate this recipe!
Dela det här receptet
Inga kommentarer än.

Lämna ett svar