Snabbstekt hjärta i tunnbröd

Snabbstekt hjärta i tunnbröd
Ett nyskjutet rådjurshjärta, hjorthjärta, älghjärta eller vildsvinshjärta, smörstekt över öppen eld i skogen under jakten, och sedan serverat på tunnbröd. Godare jaktmat finns inte, säger Daniel Frick.
Snabbstekt hjärta i tunnbröd
Ett nyskjutet rådjurshjärta, hjorthjärta, älghjärta eller vildsvinshjärta, smörstekt över öppen eld i skogen under jakten, och sedan serverat på tunnbröd. Godare jaktmat finns inte, säger Daniel Frick.
Portioner:
Ingredienser
Ingredienser
Gör så här
  1. Skär hjärtat i tärningar. Stek bitarna hastigt på hög värme. Köttet ska inte bli helt genomstekt. Lägg köttet på en bit tunnbröd tillsammans med lite strimlad kål, och ät direkt som en klämma. En klick vinaigrette eller majonnäs är gott till.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 7
Betyg: 3
You:
Rate this recipe!
Dela det här receptet
Inga kommentarer än.

Lämna ett svar