Snabbstekt hjärta i tunnbröd

Gör som kocken Daniel Frick och ät nystekt hjärta i tunnbröd under jakten, eller direkt efter jakten. Hjärtat behöver inte hänga en vecka som annat kött, utan kan ätas samma dag. Daniel Frick är delägare i LUX-gruppen, med restaurangerna Lux Dag för Dag, B.A.R, Penny&Bill och asiatiska EAT.

Snabbstekt hjärta i tunnbröd
Gör som kocken Daniel Frick och ät nystekt hjärta i tunnbröd under jakten, eller direkt efter jakten. Hjärtat behöver inte hänga en vecka som annat kött, utan kan ätas samma dag.
Snabbstekt hjärta i tunnbröd
Gör som kocken Daniel Frick och ät nystekt hjärta i tunnbröd under jakten, eller direkt efter jakten. Hjärtat behöver inte hänga en vecka som annat kött, utan kan ätas samma dag.
Portioner:
Ingredienser
Ingredienser
Gör så här
Stekt hjärta
  1. Skär hjärtat i tärningar. Stek hastigt på hög värme. Köttet ska inte bli helt genomstekt. Lägg köttbitarna på en bit tunnbröd och ät som en klämma. Lite strimlad syrad kål och en klick majonnäs eller vinaigrette är gott till.
Syrad kål
  1. Blanda citronsaft, socker och vatten. Strimla kålen mycket tunt, gärna med mandolin eller osthyvel, vänd ihop kålen med lagen och låt den dra en stund. Salta precis innan servering.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 2
Betyg: 3
You:
Rate this recipe!
Dela det här receptet
Inga kommentarer än.

Lämna ett svar