Sjögräsmarinerad sälnacke med gräslök och basilikapesto

Ett recept från boken ”Säl, hylje, sel” som Jägareförbundet gav ut år 2006. För receptet står Jon Aga.

Sjögräsmarinerad sälnacke med gräslök och basilikapesto
Ett recept från boken "Säl, hylje, sel" som Jägareförbundet gav ut år 2006. För receptet står Jon Aga.
Sjögräsmarinerad sälnacke med gräslök och basilikapesto
Ett recept från boken "Säl, hylje, sel" som Jägareförbundet gav ut år 2006. För receptet står Jon Aga.
Portioner:
Ingredienser
Ingredienser
Gör så här
  1. Kött: Svep in köttet i sjögräs och låt ligga över natten. Låt köttet ligga framme 1 timme innan det grillas. Skär i tärningar, salta, peppra och grilla. Serveras kall med pesto. Pesto: Mixa samtliga ingredienser utom ost till en slät sås. Rör ner ost och smaka av med salt och peppar.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 4
Betyg: 2
You:
Rate this recipe!
Dela det här receptet
Inga kommentarer än.

Lämna ett svar