Rådjursrygg med Chimichurri

Chimichurri – Enkelt att göra och ett gott tillbehör till allt vilt! Här serverat till rådjursrygg.
Rådjursrygg med Chimichurri
Chimichurri - Enkelt att göra och ett gott tillbehör till allt vilt! Här serverat till rådjursrygg.
Rådjursrygg med Chimichurri
Chimichurri - Enkelt att göra och ett gott tillbehör till allt vilt! Här serverat till rådjursrygg.
Portioner:
Ingredienser
Ingredienser
Gör så här
Chimichurri:
  1. Gör så här: Hacka bladpersilja, röd lök, chili och lägg i en skål. Blanda i pressad citron och olivolja. Salta och peppra.
Rådjursrygg:
  1. Gör så här: Häll lite olja, salt och peppar på ett fat. Vänd rådjursryggen i olja/salt/pepparblandningen. Hetta upp en grillpanna. Lägg på rådjursryggen. Låt steka 2 minuter. För att få ett fint rutmönster från grillpannan: Vrid sedan köttbiten 45° i pannan och låt steka 2 minuter till på samma sida. Vänd nu köttbiten och låt steka 2 minuter. Vrid igen 45° och låt steka 2 minuter till. Kontrollera innertemperaturen med en köttermometer. 48° innertemperatur är lagom när du tar bort köttet från pannan. Vira in i smörpapper och låt vila 5-10 minuter. Skär sedan upp köttet. Lägg chimichurrin över köttet och servera.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 8
Betyg: 3.63
You:
Rate this recipe!
Dela det här receptet
Inga kommentarer än.

Lämna ett svar