Pulled Pork på vildsvin

Se kryddningen nedan som ett förslag, Variera gärna efter vad du har hemma; tabasco, tigersås, paprikapulver, fond, barbequesås, öl, muscovadosocker, sambal oelek, äppelklyftor.  Målet är en mustig, sötstark sås.
Pulled Pork med vildsvin i slow cooker
Pulled pork görs traditionellt med karré men vill du spara vildsvinskarrén till sommarens grillning,  använd långkoksdelar som bogstekar, lägg och ytterlår i din pulled pork – och låt gärna benen följa med i koket för god smak.
Pulled Pork med vildsvin i slow cooker
Pulled pork görs traditionellt med karré men vill du spara vildsvinskarrén till sommarens grillning,  använd långkoksdelar som bogstekar, lägg och ytterlår i din pulled pork – och låt gärna benen följa med i koket för god smak.
Portioner: pers
Ingredienser
Ingredienser
Gör så här
Pulled pork:
  1. Lägg lök, vitlök och färska tomater i botten av slow cookern. Lägg på köttet. Blanda övriga ingredienser och häll över köttet. Lägg på locket, sätt slow cookern på låg värme och låt koka klart, cirka 10-12 timmar. Känn efter med två gafflar att köttet går lätt att dra isär. Lyft ut köttet ur grytan och dra isär det i bitar. Plocka bort eventuella ben och senor. Om såsen som är kvar i grytan är tunn, koka ihop den till en tjockare sås som du sedan blandar med köttet. Sila gärna såsen innan du kokar ihop den.
Picklad rödlök:
  1. Skiva löken tunt och lägg i en skål. Koka upp ättika, socker och vatten och häll över löken. Låt kallna.
Coleslaw:
  1. Blanda allt och låt stå i kylen en stund innan servering
Till servering:
  1. Servera i portionsbröd eller gör en wrap med tortillabröd. Om du gör en wrap: vira in den färdiga wrappen i smörgåspapper eller plastfolie vid servering. Det är risk att såsen rinner ut annars.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 23
Betyg: 2.91
You:
Rate this recipe!
Dela det här receptet
Inga kommentarer än.

Lämna ett svar