Nudelsoppa med vildsvinsfrikadeller

Nudelsoppa med vildsvinsfrikadeller
En lättlagad soppgryta med frikadeller som går att förbereda långt i förväg. Grönsaker, nudlar och buljong kan du variera som du vill.
Nudelsoppa med vildsvinsfrikadeller
En lättlagad soppgryta med frikadeller som går att förbereda långt i förväg. Grönsaker, nudlar och buljong kan du variera som du vill.
Portioner: pers
Gör så här
  1. Frikadeller: Blanda ingredienserna till färsen och forma små bollar. Koka upp vatten. Sänk ner frikadellerna med hjälp av en hålslev och låt koka cirka fem minuter, eller tills frikadellerna flyter upp till ytan. Lägg dem åt sidan.
Nudlar
  1. Koka nudlarna enligt instruktionen på förpackningen. Häll av vattnet och ställ åt sidan.
Buljong
  1. oka upp vatten och buljongtärning, tillsätt fisksåsen, chilin och ev citrongräs. Låt koka några minuter. Lägg de strimlade moroten, pak choy/kål och salladslök och sjud någon minut, grönsakerna ska fortfarande ha spänst kvar. Lägg i de färdiga frikadellerna så att de blir varma.
Servering
  1. Lägg lite färdigkokta nudlar i botten på varje portionsskål . Häll över den kokheta buljongen med grönsakerna och frikadellerna.
  2. Frikadellerna kan du göra långt i förväg och frysa.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 4
Betyg: 3
You:
Rate this recipe!
Dela det här receptet
Inga kommentarer än.

Lämna ett svar