Lingonketchup till rökt eller gravat viltkött

Fredrik Rickardsson, viltkock på Öster Malma serverar gärna en kryddig lingonketchup till rökt eller gravat viltkött. Lingonketchupen är också god tioll ost.

Lingonketchup till rökt eller gravat viltkött
Fredrik Rickardsson, viltkock på Öster Malma serverar gärna en kryddig lingonketchup till rökt eller gravat viltkött. Lingonketchupen är också god till ost.
Lingonketchup till rökt eller gravat viltkött
Fredrik Rickardsson, viltkock på Öster Malma serverar gärna en kryddig lingonketchup till rökt eller gravat viltkött. Lingonketchupen är också god till ost.
Portioner:
Ingredienser
Ingredienser
Gör så här
  1. Värm 3 dl socker till bärnstensfärg i en kastrull. Lägg i 4 nejlikor, en kanelbit, chiliflakes och 4 dl lingon. Koka i ca 20 minuter. Mixa slät och häll på burk. Lingonketchupen håller länge i kylskåpet.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Dela det här receptet
Inga kommentarer än.

Lämna ett svar