Öster Malmas julkryddade viltköttbullar

Recept: Kent Rörland, köksmästare på Öster Malma.

Foto: Lena Runer

Öster Malmas julkryddade viltköttbullar
Köttbullarna doftar jul med lite kryddpeppar i smeten.
Öster Malmas julkryddade viltköttbullar
Köttbullarna doftar jul med lite kryddpeppar i smeten.
Portioner:
Ingredienser
Ingredienser
Gör så här
Gör så här:
  1. Rör ihop färsen med kryddorna och äggen i en bunke. Blanda ströbröd, mjölk och kaffe i en annan bunke och låt svälla en kort stund. Blanda färsen med mjölk/ströbrödsblandningen till en smidig smet.
Tips!
  1. Riv lite pepparrot över köttbullarna vid serveringen.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 9
Betyg: 3.11
You:
Rate this recipe!
Dela det här receptet

Ett svar till Öster Malmas julkryddade viltköttbullar

  1. Björn 29 november, 2016 kl. 10:19 #

    Två matskedar salt blev på tok för mycket för min smak, skulle hellre haft i två teskedar med facit i hand. Tryckfel? I övrigt mycket gott 🙂

Lämna ett svar