Gustavs viltsås med grön chartreuse

Gustavs viltsås med grön chartreuse
Kraftig viltsås spetsad med grön chartreuse. Foto: Lena Runer
Gustavs viltsås med grön chartreuse
Kraftig viltsås spetsad med grön chartreuse. Foto: Lena Runer
Portioner:
Ingredienser
Ingredienser
Gör så här
  1. Stek köttputs med röd lök och gul lök, lägg i tomater och stek lite till. Häll på rött vin och lägg i lagerblad, timjan och spiskummin och eventuellt tryffel. Häll på buljongen och låt koka upp. Sila och reducera tills cirka 3 dl återstår. Häll i grön chartreuse och värm försiktigt.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 3
Betyg: 3.67
You:
Rate this recipe!
Dela det här receptet
Inga kommentarer än.

Lämna ett svar