Gulasch på vildsvin

En mustig kummin- och citrondoftande vildsvinsgulasch serverad med en bit bröd och en klick gräddfil. En perfekt vardagsmiddag eller värmande utelunch som gillas av alla. Vill du göra gulaschen lite matigare, lägger du i små kokta potatistärningar innan servering.

Gulasch på vildsvin
En mustig kummin- och citrondoftande vildsvinsgulasch serverad med en bit bröd och en klick gräddfil. En perfekt vardagsmiddag eller värmande utelunch som gillas av alla. Vill du göra den lite matigare, lägger du i små, nästan färdigkokta, potatistärningar innan servering,
Gulasch på vildsvin
En mustig kummin- och citrondoftande vildsvinsgulasch serverad med en bit bröd och en klick gräddfil. En perfekt vardagsmiddag eller värmande utelunch som gillas av alla. Vill du göra den lite matigare, lägger du i små, nästan färdigkokta, potatistärningar innan servering,
Portioner:
Ingredienser
Ingredienser
Gör så här
  1. Skär köttet i 2x2 cm tärningar och bryn dem i en kastrull. Ta bara lite kött i taget i stekpannan. Lägg över i en gryta eller tjockboittnad kastrull. Fräs även hackad lök och tärnad paprika och lägg över i kastrullen. Tillsätt tomatpuré, citron och kryddor, häll i vatten så att det täcker och låt gulaschen koka tills köttet är mört. Om du vill ha gulaschen lite matigare kokar du potatistärningar nästan mjuka och låter dem koka med i gulaschen de sista minuterna innan servering. Toppa med lite rivet citronskal vid servering, och servera med gräddfil och ett gott bröd.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 6
Betyg: 2.67
You:
Rate this recipe!
Dela det här receptet
Inga kommentarer än.

Lämna ett svar