Ceasarwrap med viltkött

Foto: Lena Runer

Ceasarwrap med viltkött
Wraps med kött och grönsaker är perfekt bjudmat när man är många. Här med caesardressing.
Ceasarwrap med viltkött
Wraps med kött och grönsaker är perfekt bjudmat när man är många. Här med caesardressing.
Portioner: personer
Ingredienser
Ingredienser
Gör så här
  1. Lägg köttet i en skål. Tillsätt vitlök, olivolja, chiliflakes, vinäger, svartpeppar, spiskummin och salt, blanda runt och låt marinera en stund.
  2. Värm en stekpanna och stek köttstrimlorna klara, lyft ur och lägg på hushållspapper.
  3. Stek baconet knaprigt. Blanda dressingen och smaka av med salt och peppar. Lägg sallad, tomat och gurka efter behag på tortillabröden, fördela köttet och baconet.
  4. Ringla över dressing och toppa med löken. Vik upp botten och sedan kanterna in mot mitten, linda in i aluminiumfolie eller smörgåspapper.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 2
Betyg: 3.5
You:
Rate this recipe!
Dela det här receptet
Inga kommentarer än.

Lämna ett svar