Burgare med grågås eller kanadagås

Här har vildgåsbrösten malts till färs med bacon och stekt lök för att bli saftiga och goda.

Burgare med grågås eller kanadagås
Här har vildgåsbrösten malts till färs med bacon och stekt lök för att bli saftiga och goda.
Burgare med grågås eller kanadagås
Här har vildgåsbrösten malts till färs med bacon och stekt lök för att bli saftiga och goda.
Portioner:
Ingredienser
Ingredienser
Gör så här
  1. Börja med att hacka löken och stek den på medelvärme i smör så att den blir mjuk men inte bränd. Låt löken svalna . Skär gåsbrösten i bitar och mail i köttkvarnen på den grövsta skivan tillsammans med baconet och den avsvalnade löken. Blanda försiktigt och forma hamburgare. Grilla eller stek. Servera i hamburgerbröd med valfria tillbehör.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 12
Betyg: 3.58
You:
Rate this recipe!
Dela det här receptet
Inga kommentarer än.

Lämna ett svar