Vildsvinskarré ”Pulled boar”

Recept från boken ”Vildsvin, 52 rätter från tryne till svans”, av kockarna Frida Ernsth och Mikael Axell.

Massolit förlag 2014.
Foto: Stefan Wettainen.
Kockar: Frida Ernsth och Mikael Axell. 

Vildsvinskarré "Pulled boar"
Recept från boken "Vildsvin, 52 rätter från tryne till svans", av kockarna Frida Ernsth och Mikael Axell.
Vildsvinskarré "Pulled boar"
Recept från boken "Vildsvin, 52 rätter från tryne till svans", av kockarna Frida Ernsth och Mikael Axell.
Portioner: personer
Ingredienser
Ingredienser
Gör så här
  1. Lägg lök, vitlök och kött i en gjutjärnsgryta eller tjockbottnad kastrull med lock.
  2. Slå över honung, salt, spiskummin, koriander, ketchup, peppar, rödvin, och vatten så att det knappt täcker köttet.
  3. Rör om i grytan så att alla ingredienser blandas. Låt koka på svag värme under lock i cirka 2- 2,5 timmar. Köttet är klart när du med hjälp av två gafflar lätt kan dra isär karrén. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera köttet direkt ur grytan tillsammans med ett gott vitt bröd.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 2
Betyg: 4.5
You:
Rate this recipe!
Dela det här receptet
Inga kommentarer än.

Lämna ett svar