Måltider Arkiv: Förrätt

Somrig Tataki på viltkött
Tataki låter svårt men är jättelätt att laga. Tataki innebär helt enkelt att ytan är snabbt halstrad i stekpannan, medan köttet är rått inuti. Servera tatakin kall som en förrätt i sommar!
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 4
Betyg: 4.25
You:
Rate this recipe!
Tapas med långbakat vildsvin
Matinspiratören Annika Karlsson serverade suveräna vildsvinstapas under några viltkvällar i Cerveras butiker i Kristianstad och Malmö. Små fräscha munsbitar med asiatisk kryddning, snyggt presenterade i små salladsblad. Passar lika bra på vinterns glöggkalas, som på sommarens bufféer. Dessutom lätta att förbereda långt i förväg.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 7
Betyg: 3
You:
Rate this recipe!
Vilthamburgare med grön majonnäs och syltad rödlök på surdegsbröd
När kocken Dollan von Essen lagar viltburgare byter hon ut hamburgerbrödet mot grillat surdegsbröd, och serverar burgarna med grön majonnäs och syrad lök.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 6
Betyg: 3.67
You:
Rate this recipe!
Nudelsoppa med vildsvinsfrikadeller
En lättlagad soppgryta med frikadeller som går att förbereda långt i förväg. Grönsaker, nudlar och buljong kan du variera som du vill.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 4
Betyg: 3
You:
Rate this recipe!
Thailändska vårrullar med vildsvinsfärs
Att göra vårrullar tar tid, men det är inte svårt. De här knapriga vårrullarna är fyllda med vildsvinsfärs och goda grönsaker. Passar som plockmat innan middagen eller som varmrätt tillsammans med en god sallad.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 5
Betyg: 2.6
You:
Rate this recipe!
Viltkött i teriyakibuljong
En rätt med japanska smaker. Kött och rotfrukter i en ljus buljong smaksatt med japansk soja och ingefära.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 3
Betyg: 4
You:
Rate this recipe!
Viltfärsbollar
Här får viltfärsen lite extra sälta och god smak av den lufttorkade skinkan
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 3
Betyg: 3.33
You:
Rate this recipe!
Älgkorv med västerbottenost
Om man väljer bort grisspäck, som är den vanligaste fettingrediensen i korv är det viktigt att använda annat fett. Den här älgkorven innehåller ost. Undvik fett från vilt eftersom det kan ge för stark smak åt korven.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 18
Betyg: 2.72
You:
Rate this recipe!