Typ av kött Arkiv: Karré

Grillad vildsvinskarré i wrap med syrad sommarkål
Att stoppa strimlor av nygrillat kött i en wrap är perfekt när man samlas vid grillen. Gott tillsammans med syrad spetskål och krämig sås med chili. Recept av Anna Lenman KGB, KreativaGastronomByrån.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Betyg: 4
You:
Rate this recipe!
Fyllesvin, ett långkok med vitt vin och fänkål
Perfekt att laga i förväg, och sedan servera som vardagsmat, jägarlunch i skogen eller som på bilden: festmiddag. Receptet är komponerat av Pelle Johansson, köksmästare på restaurang KB i Stockholm.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 4
Betyg: 1.75
You:
Rate this recipe!
Orientaliska shish kebab på vilt
Shish betyder sex och kebab betyder grill. Sex bitar kött på ett grillspett med andra ord. Traditionellt görs shish kebab på vilt, men passar lika bra med vilt. Servera med en smakrik sallad och grillsås med apelsin.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Vildsvinskarré "Pulled boar"
Recept från boken "Vildsvin, 52 rätter från tryne till svans", av kockarna Frida Ernsth och Mikael Axell.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Betyg: 5
You:
Rate this recipe!
Pulled pork med vildsvin
Pulled pork är gott och väldigt enkelt att laga till. Du låter köttet koka i ugnen tills det är så mört att du lätt kan dra isär det med två gafflar (därav det amerikanska namnet pulled pork). Här använder vi vildsvin i stället för fläskkött.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 18
Betyg: 2.28
You:
Rate this recipe!