Ingredienser Arkiv: viltfond

Rödvinsbrässerad älgkalvbog från restaurang Lux Dag för Dag
Ett mustigt långkok som serveras med mandelpotatispuré, syltade kantareller och smörstekt schalottenlök.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 6
Betyg: 2.67
You:
Rate this recipe!
Indisk viltgryta Vindaloo
Laga en stor sats gryta på en och samma gång. Det är gott att ha i matlådan, och går även utmärkt att frysa in och spara till ett senare tillfälle.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 5
Betyg: 4.4
You:
Rate this recipe!
Vilt med gräddkokt brysselkål, bondbönor, pommes fondant och citrontimjansky
Brysselkål och bondbönor är goda tillbehör till viltkött.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 5
Betyg: 4.2
You:
Rate this recipe!
Vildand med choklad och glaserade äpplen
Tips! Genom att vispa ner en klick smör i såsen det sista man gör, får man en blank fin sås med lite rundare karaktär.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Andbröst med potatisfondant, viltsky och rotfruktspappardelle med smörstekt skogssvamp
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 4
Betyg: 1.25
You:
Rate this recipe!
Pepparstekt dovhjortssadel med jordärtskocka, svamp, löksky och riven svecia
Med en pepparstekt dovhjort blev Daniel Räms svensk mästare i matlagning 2013.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 3
Betyg: 4.67
You:
Rate this recipe!
Helstekt viltfilé med blåbärssås
Med en mörk blåbärssås och selleripuré kommer den fina viltmaken till sin rätt.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 9
Betyg: 3
You:
Rate this recipe!
Lättgravad vildsvinsstek
Söndagsstek på KC Wallbergs vis: En saftig vildsvinsstek med rotfrukter och mustig sås.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 9
Betyg: 2.78
You:
Rate this recipe!
Viltfärsbiffar med varm äppelsallad
En varm äppelsallad är ett enkelt sätt att variera viltfärsbiffarna. Receptet är hämtat från boken Vilt med Salming.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 14
Betyg: 3.79
You:
Rate this recipe!
Örtbakad älgstek
Laga mat i OS-klass! Det här receptet har Viltmat.nu fått låna av Fazer CulinaryTeam som tävlade i storköksklassen i Mat-OS i tyska Erfurt 2012.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 3
Betyg: 2.67
You:
Rate this recipe!