Ingredienser Arkiv: turkisk yoghurt

Vildsvinsköttbullar med kryddig yoghurtdip
Under en viltkväll hos butiken Cervera i Uppsala serverade kocken Anders Levén vildsvinsköttbullar med yoghurtdipp till alla kunder. Här delar han med sig av receptet! Perfekt buffémat, mingelmat eller varför inte ta med en stekpanna ut i skogen och steka köttbullar över öppen eld. Ta bara med smeten i en spritspåse i en kylväska, tipsar Anders.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 22
Betyg: 3.05
You:
Rate this recipe!
Årets Kock 2017: Johan Backeus vinnarrecept med fasan
Fasan var huvudingrediens när Årets Kock-finalen avgjordes 2017. Johan Backeus vann med sin finstämda rätt med bakat fasanbröst, glaserat lår, blomkål, mandelmüsli och skysås med ingefära och plommonvin. Prova hela vinnarreceptet och få förståelse för nivån som krävs för att bli Sveriges bästa kock. Eller välj ut delar och prova bara blomkålsvarianterna? Eller gör bara mandelmüslin och strö över ditt vilda kött?
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 4
Betyg: 3.5
You:
Rate this recipe!
Viltkebab med två såser
Gör egen kebab med smak av skogen! Den kräver lite förberedelser, men om du gör kebaben dagen innan, går det fort att skiva upp den och steka när det är dags att äta den.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 31
Betyg: 3.77
You:
Rate this recipe!