Ingredienser Arkiv: tomater

Revbensspjäll på vildsvin
Lars Niklasson, kock på restaurang Lilla Ego i Stockholm och Årets Kock-finalist, lagar gärna revbensspjäll av vildsvinen han fäller. Spjällen serverar han med söt, klibbig glaze, coleslaw och rostad vitlöksmajonnäs.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Tjäderbröst på grönsaksbädd, med pepparrotskräm
Här serveras tjäderbröstet på en bädd av potatis, morot, semitorkade tomater och färsk spenat. På toppen klickas pepparrotskräm. Perfekta tillbehör inte bara till tjäder utan till all sorts vilt.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Rökt säl med mango- och avokadosalsa
Den här kryddstarka fruktiga salsan smakar gott till ditt rökta viltkött. Här serveras den till rökt säl, men prova den gärna till annat rökt eller grillat viltkött. Receptet är skapat av kocken Susanne Jonsson och kommer från boken Sel, hylje sel, utgiven av Jägareförbundet år 2006.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Filodegs-pizza med vilt
En bit viltpizza är ett läckert drinktilltugg före middagen. Du gräddar den färdig med god tomatsås, och lägger bara på en skiva nystekt vilt strax innan servering. Receptmakaren Dollan von Essen har använd fasanbröst till sin pizza, men du kan också prova med annan vild fågel som vildand, rapphöna, orre, tjäder. Eller varför inte en bit vildsvinsfilé!
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Italienska viltköttbullar i tomatsås
Servera med spaghetti.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 14
Betyg: 3.79
You:
Rate this recipe!
Osso buco med vilt
Originalet är lagat på kalvlägg, men blir perfekt med älg eller hjort.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 5
Betyg: 4
You:
Rate this recipe!
Texas chili
Texas chili är en perfekt rätt när du ska laga mat till många, eftersom du kan laga den långt i förväg. Den blir bara godare av att stå något dygn.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 5
Betyg: 3.6
You:
Rate this recipe!