Ingredienser Arkiv: tjäderbröst

Gravat tjäderbröst med rårörda blåbär, valnötter och kräm på Västerbottensost
Det mörka smakrika tjäderköttet är gott att grava. Prova också att grava ripa, vildand eller orre på samma sätt.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 14
Betyg: 3.57
You:
Rate this recipe!
Tjäderbröst på grönsaksbädd, med pepparrotskräm
Här serveras tjäderbröstet på en bädd av potatis, morot, semitorkade tomater och färsk spenat. På toppen klickas pepparrotskräm. Perfekta tillbehör inte bara till tjäder utan till all sorts vilt.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 8
Betyg: 4.25
You:
Rate this recipe!
Tjäder i nudelsoppa
En hälsosam soppa som blandar asiatiska smaker med svensk vildfågel. Receptet kommer från boken Bra Kött, Bonnier Fakta 2014. Författare: Gert Klötzke och Niclas Wahlström. Köttskola av Torsten Mörner. Foto: Per-Erik Berglund
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!