Ingredienser Arkiv: svamp

Kryddstekt vilt med timjansky, bakad rotselleri och rotselleripuré
Rotselleri på två sätt, och en mustig sky är tillbehör som passar till allt vilt. För receptet står Lars Niklasson, kock på restaurang Lilla Ego och finalist i Årets Kock 2018.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 10
Betyg: 3.5
You:
Rate this recipe!
Snabbstekt skav med krämig ugnsomelett
En stek behöver inte hamna i ett långkok eller bli en stek i ugnen. Genom att strimla det tunt som skav fungerar det fint att lägga direkt i pannan. Tänk bara på att äta det direkt efter stekningen, väntar man tills det kallnar upplevs det som mer segt.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 5
Betyg: 3.8
You:
Rate this recipe!
Rådjurshjärta på 3 olika sätt
Här får du tips på tre olika smaksättningar.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 5
Betyg: 3.2
You:
Rate this recipe!
Äppelstekt gräsand med calvadossås och äppelchutney
Äpple och vilda fåglar passar bra ihop. Här går äppelsmaken igen även i såsen (calvados) och i chutneyn som också innehåller äpple. Har du inte en hel fågel kan du använda gräsandsbröst och sedan steka äpplena i samma panna.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!