Ingredienser Arkiv: sockerärter

Somrig Tataki på viltkött
Tataki låter svårt men är jättelätt att laga. Tataki innebär helt enkelt att ytan är snabbt halstrad i stekpannan, medan köttet är rått inuti. Servera tatakin kall som en förrätt i sommar!
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 4
Betyg: 4.25
You:
Rate this recipe!
Duva med citruspotatis och honung
Citron, lime, apelsin och honung ger härlig smak till den här rätten. Gott till all slags vild fågel. 
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 3
Betyg: 4.67
You:
Rate this recipe!
Tjäder i nudelsoppa
En hälsosam soppa som blandar asiatiska smaker med svensk vildfågel. Receptet kommer från boken Bra Kött, Bonnier Fakta 2014. Författare: Gert Klötzke och Niclas Wahlström. Köttskola av Torsten Mörner. Foto: Per-Erik Berglund
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Vildsvinskorv med primörer
Ett bra grundrecept på vildsvinskorv och ett tips på hur du kan servera korven: med persiljesås och primörer. Från boken Bra Kött av kockarna Gert Klötzke och Niclas Wahlström.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 4
Betyg: 2.75
You:
Rate this recipe!
Vildsvinsragu med primörer, grön salsa och västerbottenchips
En buljonggryta med lätta, fräscha smaker.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!