Ingredienser Arkiv: schalottenlökar

Grågås med rödbeta, svarta vinbär och lakrits
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 2
Betyg: 3.5
You:
Rate this recipe!
Vildand med kåldolme och plommonsky
På restaurang Proviant i Stockholm hittade vi den här suveräna vildandsrätten 2018. Köksmästaren Felix Bergenwald delar med sig av receptet.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 2
Betyg: 3
You:
Rate this recipe!
Årets Kock 2017: Johan Backeus vinnarrecept med fasan
Fasan var huvudingrediens när Årets Kock-finalen avgjordes 2017. Johan Backeus vann med sin finstämda rätt med bakat fasanbröst, glaserat lår, blomkål, mandelmüsli och skysås med ingefära och plommonvin. Prova hela vinnarreceptet och få förståelse för nivån som krävs för att bli Sveriges bästa kock. Eller välj ut delar och prova bara blomkålsvarianterna? Eller gör bara mandelmüslin och strö över ditt vilda kött?
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 3
Betyg: 4.33
You:
Rate this recipe!
Sandwich med rådjur
Ett suveränt recept, som både är lättlagat och väldigt gott. Värt att prova både till fest och till vardags. Originalreceptet innehåller hemgjord majonnäs och hemgjord friterad lök, vilket naturligtvis är allra godast, men när tiden inte räcker till finns det snabbvarianter som viltmat.nu har provat: blanda färdig majonnäs med fransk senap och använd färdig friterad lök på burk. Receptet är komponerat av Henrik Norström och hämtat från boken Åtta Råvaror på Sterners Förlag.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 3
Betyg: 4
You:
Rate this recipe!