Ingredienser Arkiv: salt och svartpeppar

Tapas med långbakat vildsvin
Matinspiratören Annika Karlsson serverade suveräna vildsvinstapas under några viltkvällar i Cerveras butiker i Kristianstad och Malmö. Små fräscha munsbitar med asiatisk kryddning, snyggt presenterade i små salladsblad. Passar lika bra på vinterns glöggkalas, som på sommarens bufféer. Dessutom lätta att förbereda långt i förväg.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 7
Betyg: 3
You:
Rate this recipe!
Långbakat vildsvin i brioche-korvbröd
"Wild Boar Rolls", med långbakat vildsvin i briochebröd med rostad majs, syltad rödlök, gräddfil och koriander. En perfekt rätt att servera på fest när man är många.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 4
Betyg: 3.75
You:
Rate this recipe!
Mustig hjortgryta med kummin, vitt vin och fänkål
Ett recept från Anders Levén kokbok Laga Älg. Anders lagar gärna grytan i en järngryta över öppen eld så att det smiter in goda smaker från elden i grytan. Viltkött tillsammans med vitlök, kummin och vitt vin smakar underbart, säger Anders.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 9
Betyg: 3.33
You:
Rate this recipe!
Vildsvinsytterfilé och saltad lagrad sida
En perfekt rosastekt vildsvinsrygg och saltad torkad fläsksida på en bädd av smörade vita bönor, bakade krämiga morötter, rostade kastanjer, riven Gruyere-ost och rödvinssås. En av rätterna i restaurang Djurets vildsvinsmeny med fem vildsvinsrätter.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 17
Betyg: 2.53
You:
Rate this recipe!
Rilette på vildsvinsfransyska, potatiskorv på vildsvinsbog och buljong kokt på benen
Den här rätten var en av fem vildsvinsrätter som serverades på restaurang Djuret i Stockholm, när vildsvin hade huvudrollen på menyn. En korv lagd på rilette, och buljong som hälls över vid serveringen. Om du väljer att bara göra rilette så är den kanon att servera med ett gott bröd innan en middag, tipsar receptmakaren Mikael Einarsson.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Betyg: 5
You:
Rate this recipe!
Årets Kock 2017: Johan Backeus vinnarrecept med fasan
Fasan var huvudingrediens när Årets Kock-finalen avgjordes 2017. Johan Backeus vann med sin finstämda rätt med bakat fasanbröst, glaserat lår, blomkål, mandelmüsli och skysås med ingefära och plommonvin. Prova hela vinnarreceptet och få förståelse för nivån som krävs för att bli Sveriges bästa kock. Eller välj ut delar och prova bara blomkålsvarianterna? Eller gör bara mandelmüslin och strö över ditt vilda kött?
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 3
Betyg: 4.33
You:
Rate this recipe!