Ingredienser Arkiv: salt och nymald svartpeppar

Tjälknöl med medelhavssmaker
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 2
Betyg: 4
You:
Rate this recipe!
Biff Lindström med viltfärs
En svensk klassiker som passar väldigt bra med viltkött. Missa inte sardellsmöret i detta recept! Användbart till fler vilträtter än Biff Lindström.  Originalreceptet är gjort med oxkött och hämtat från Stefan Ekengrens bok Husman (Natur och kultur). 
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 9
Betyg: 2.33
You:
Rate this recipe!
Smörstekt ripbröst i buljong
Servera din vilda fågel med en god buljong, där asiatiska smaker blandas med svenska skogssmaker. Receptet fungerar lika bra med tipa som med annan vild fågel: vildand, fasan eller rapphöna till exempel.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 4
Betyg: 4.25
You:
Rate this recipe!
Enkel gulaschgryta med viltfärs
En mustig, lättlagad soppgryta, med doft av kummin. En perfekt vardagsrätt att servera med en klick gräddfil och ett gott bröd.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 27
Betyg: 3.59
You:
Rate this recipe!
Rådjur med rödbetor, svarta vinbär och kantareller
Tommy Myllymäki: En restaurangig rätt som jag har gjort om så den ska funka att laga hemma. Rödbetssåsen har reducerats ner och blivit söt och fyllig och gör sig bra ihop med de andra tillbehören. Våga ta i med syra i såsen, den behöver kännas! Ett recept från boken Kött, vilt och fågel, Natur&Kultur. Foto: Charlie Drevstam.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 16
Betyg: 3.19
You:
Rate this recipe!
Viltfärsbiffar med rotselleri och äpple
Som tillbehör till vilt känns det naturligt att använda rotselleri och äpple, som ju är i säsong under hösten när man jagar, säger Tommy Myllymäki. Ett recept ur Kött, vilt och fågel, Natur&Kultur. Foto Charlie Drevstam.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 10
Betyg: 3.2
You:
Rate this recipe!