Ingredienser Arkiv: sallad

Tortilla med grågås eller kanadagås
Här är först hela vildgåsbrösten tillagade med en Sous Vide-stav för att de ska bli riktigt saftiga. (59° i 6 timmar). Sedan skar vi det färdiglagade bröstet i strimlor och kryddstekte det med färdiga fajitakryddor.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Betyg: 5
You:
Rate this recipe!
Vildsvinsburgare med bacon och äpple
Av vildsvinsfärs gör du goda hamburgare. Genom att hacka ner lite bacon i färsen blir burgarna ännu saftigare. Servera med klassiska tillbehör; sallad, lök, tomat, saltgurka, ost, bacon, och gärna en tunn skiva äpple, som ger härlig smakbrytning.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 37
Betyg: 3.46
You:
Rate this recipe!
Drömskinka på vildsvin
Christina Nilson Dag på Jägareförbundet, tipsar om ett gott och enkelt recept att ta vara på den sista julskinkan eller kanske rester av vildsvinssteken. "Receptet har jag lånat från den kända gamla matskribenten Hiram – fast då fanns inga vildsvin i Sverige, så hon använde vanlig skinka. Men jag är säker på att hon föredragit vildsvin vilket är både godare och mer naturligt! (Dessutom arbetade en av hennes söner på Svenska Jägareförbundet.) Skinkan marineras i vin (rött eller vitt) eller ännu hellre sherry alternativt portvin och får sedan ett täcke av grädde blandad med tomat och curry." Bilden kommer från boken "Hirams bästa", bokförlaget Natur & Kultur.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 6
Betyg: 2.83
You:
Rate this recipe!
Pulled Pork med vildsvin i slow cooker
Pulled pork görs traditionellt med karré men vill du spara vildsvinskarrén till sommarens grillning,  använd långkoksdelar som bogstekar, lägg och ytterlår i din pulled pork – och låt gärna benen följa med i koket för god smak.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 46
Betyg: 3.13
You:
Rate this recipe!
Vilthamburgare med inlagd rödlök och gruyereost
Hoppa över tomat och ketchup till vilthamburgaren. Syrad lök och lagrad ost är godare till vilda köttet.  Det säger Johan Pettersson på Prime Burger Folkungagatan i Stockholm.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 6
Betyg: 3.5
You:
Rate this recipe!
Vilthamburgare med lingonmajonnäs och Västerbottenost
Hoppa över tomat och ketchup till vilthamburgaren. Prova lingonmajonnäs till det vilda köttet.  Det säger Johan Pettersson på Prime Burger Folkungagatan i Stockholm.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 5
Betyg: 4
You:
Rate this recipe!