Ingredienser Arkiv: rökt sidfläsk eller bacon

Vildsvinsburgare med asiatisk sallad
Laga vildsvinsburgare på nytt sätt, efter ett recept av kocken Dorothée von Essen. Det traditionella salladsbladet och tomatskivan har hon bytt ut mot morot, lök och gurka som lagts i asiatisk dressing,  Den vanliga hamburgerdressingen har ersatts av majonnäs smaksatt med soja och chili. Bilderna är plockade ur en kort receptfilm som visar precis hur du gör. 
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 12
Betyg: 3.83
You:
Rate this recipe!
Vildsvin Bourguignone
Funderar du på vad du ska göra av din vildsvinsbog eller vildsvinsstek? Varför inte skära ner köttet och laga en mustig, vindoftande Bourguignone-gryta? Inspirerat av klassikern Boeuf Bourguignone, fast med vildsvin.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 25
Betyg: 2.96
You:
Rate this recipe!
Boeuf Bourguignon lagad i ugnen
Boeuf Bourguignon är grytornas gryta, en fransk husmansklassiker med rödvin, timjan och rökt fläsk. Laga den ugnen, så blir köttet fastare och tillbehören krispigare.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 16
Betyg: 3
You:
Rate this recipe!
Vilthamburgare med grön majonnäs och syltad rödlök på surdegsbröd
När kocken Dollan von Essen lagar viltburgare byter hon ut hamburgerbrödet mot grillat surdegsbröd, och serverar burgarna med grön majonnäs och syrad lök.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 7
Betyg: 3.71
You:
Rate this recipe!