Ingredienser Arkiv: rödvinsvinäger

Wokad vildand med cashewnötter på Thaivis
Chicken cashew serveras ofta i Thailand, men här har kocken Christer Eklund bytt ut kycklingen mot vildand.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Betyg: 4
You:
Rate this recipe!
7 olika kryddsmör till vilt
En skiva kryddsmör på en varm nygrillad eller nystekt bit viltkött är ett enkelt sätt att lyckas med viltmiddagen. Lätt att göra i förväg dessutom. Kryddsmöret kan varieras på en mängd olika sätt, här får du sju olika varianter att prova.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Pulled Pork med vildsvin i slow cooker
Pulled pork görs traditionellt med karré men vill du spara vildsvinskarrén till sommarens grillning,  använd långkoksdelar som bogstekar, lägg och ytterlår i din pulled pork – och låt gärna benen följa med i koket för god smak.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 9
Betyg: 2.67
You:
Rate this recipe!
Älg på Browallshofs vis
Browallshof Hotell&Restaurang i Stockholm har ofta vilträtter på menyn. En favorit är Älgentrecote med savojkålsrulle, potatisbakelse, svampkräm och lingonsky. Tillbehören är perfekta till all sorts vilt!
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 6
Betyg: 3.5
You:
Rate this recipe!
Italienska viltköttbullar i tomatsås
Servera med spaghetti.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 14
Betyg: 3.79
You:
Rate this recipe!
Rådjursburgare med rödlöksmarmelad
Byt ut ketchupen mot ett annat sött och smakrikt tillbehör: hemmagjord rödlöksmarmelad. Ett recept från boken Bra Kött av Gert Klötzke och Niclas Wahlström.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 5
Betyg: 4
You:
Rate this recipe!
Andbröst med potatisfondant, viltsky och rotfruktspappardelle med smörstekt skogssvamp
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Helstekt viltfilé med blåbärssås
Med en mörk blåbärssås och selleripuré kommer den fina viltmaken till sin rätt.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 5
Betyg: 2.6
You:
Rate this recipe!
Pulled pork med vildsvin
Pulled pork är gott och väldigt enkelt att laga till. Du låter köttet koka i ugnen tills det är så mört att du lätt kan dra isär det med två gafflar (därav det amerikanska namnet pulled pork). Här använder vi vildsvin i stället för fläskkött.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 36
Betyg: 2.67
You:
Rate this recipe!
Gravat viltkött med nobissås
Gravat viltkött är perfekt bjudmat eftersom det går att förbereda långt innan och serveras kallt, säger Ewa Klingspor som skapat receptet.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 19
Betyg: 3.63
You:
Rate this recipe!