Ingredienser Arkiv: rödbetor

Grågås med rödbeta, svarta vinbär och lakrits
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 2
Betyg: 3.5
You:
Rate this recipe!
Rådjur med rödbetor, svarta vinbär och kantareller
Tommy Myllymäki: En restaurangig rätt som jag har gjort om så den ska funka att laga hemma. Rödbetssåsen har reducerats ner och blivit söt och fyllig och gör sig bra ihop med de andra tillbehören. Våga ta i med syra i såsen, den behöver kännas! Ett recept från boken Kött, vilt och fågel, Natur&Kultur. Foto: Charlie Drevstam.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 16
Betyg: 3.19
You:
Rate this recipe!
Pastramistekt rådjur med getost, salvia och glaserade rödbetor
Exempelvis som tillbehör på en trevlig middagsbuffé
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 3
Betyg: 3.67
You:
Rate this recipe!
Rimmat ytterlår av dov med ugnsbakade rotfrukter
En vild variant av den klassiska oxbringan. Rimningen gör köttet extra mört, och du kan antingen ugnsbaka eller koka köttet efter rimningen. Servera med ugnsbakade rotfrukter och dijonsenapscrème.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 4
Betyg: 3.75
You:
Rate this recipe!
Lättgravad vildsvinsstek
Söndagsstek på KC Wallbergs vis: En saftig vildsvinsstek med rotfrukter och mustig sås.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 9
Betyg: 2.78
You:
Rate this recipe!
Viltfärsbollar
Här får viltfärsen lite extra sälta och god smak av den lufttorkade skinkan
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 3
Betyg: 3.33
You:
Rate this recipe!
Grillad älgkalvlever med rostade rödbetor
Lever av älgkalv eller unga älgar är möra och goda. Var noga med att inte steka levern för länge, köttet ska vara lätt rosa. Kapris är ett klassiskt tillbehör till lever. Anders Levén serverar dessutom rostade rödbetor till.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Betyg: 4
You:
Rate this recipe!