Ingredienser Arkiv: Rödbeta

Rådjur med kroppkakor och rårörda lingon
Gabriel Jonsson, vinnaren i Årets Mästerkock 2019 kom till uttagningen med kött av ett rådjur som han skjutit själv på Gotland. Här kan du provlaga rätten som var Gabriels start i resan mot mästartiteln. Bilden kommer från boken Från skog till bord (Bonnier Fakta) som innehåller många av Gabriels viltrecept.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Betyg: 5
You:
Rate this recipe!
Sojamarinerad vildsvinskarré
En rätt som serverades på restaurang Djuret i Stockholm, när vildsvin hade huvudrollen på menyn. Denna rätt var den första av fem vildsvinsrätter. Tunna skivor av vildsvinskarré serverad på en sallad med bara röda grönsaker och bär.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 5
Betyg: 4
You:
Rate this recipe!