Ingredienser Arkiv: peppar

Rådjursrygg med Chimichurri
Chimichurri - Enkelt att göra och ett gott tillbehör till allt vilt! Här serverat till rådjursrygg.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 4
Betyg: 3.75
You:
Rate this recipe!
Pulled Pork med vildsvin i slow cooker
Pulled pork görs traditionellt med karré men vill du spara vildsvinskarrén till sommarens grillning,  använd långkoksdelar som bogstekar, lägg och ytterlår i din pulled pork – och låt gärna benen följa med i koket för god smak.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 9
Betyg: 2.67
You:
Rate this recipe!
Långbakad fläsksida av vildsvin
En långbakade fläsksidan av vildsvin med kryddig glaze är ett gott alternativ till revbensspjällen. Den går att förbereda flera dagar i förväg. Vacuumpacka gärna!
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 6
Betyg: 3.33
You:
Rate this recipe!
Vilt med gräddkokt brysselkål, bondbönor, pommes fondant och citrontimjansky
Brysselkål och bondbönor är goda tillbehör till viltkött.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 2
Betyg: 4
You:
Rate this recipe!
Viltköttbullar med ugnsbakad lök
I det här receptet behövs varken ägg eller ströbröd. KC Wallberg på restaurang Gubbhyllan smaksätter med ugnsrostad lök och saltar färsen i förväg för att binda vätska och få saftiga köttbullar eller pannbiffar.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 11
Betyg: 3.55
You:
Rate this recipe!
Rostbiff med asiatiska smaker
Sesamolja och sesamfrön ger rätten smak av Asien. Köttet försaltas för att bli riktigt mört. Receptmakaren Anders Levén lagar rätten i sin Muurikka ute i skogen, men går naturligtvis också att laga hemma på spisen i en stor stekpanna.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 2
Betyg: 4
You:
Rate this recipe!