Ingredienser Arkiv: paprikapulver
Gulasch på vildsvin
En mustig kummin- och citrondoftande vildsvinsgulasch serverad med en bit bröd och en klick gräddfil. En perfekt vardagsmiddag eller värmande utelunch som gillas av alla.
Vill du göra den lite matigare, lägger du i små, nästan färdigkokta, potatistärningar innan servering,
Betyg:
Votes: 0
Betyg: 0 You:
Rate this recipe!
|
Vildsvin Tikka Masala
Alla älskar Tikka Masala! Tikka Masala är den mest sålda färdigrätten i England, berättar kocken Sebastian Schauermann som tillsammans med två jägare startat företaget Jägaren och kocken, med färdiga portionsrätter baserade på viltkött från Sörmland. En av de fem rätterna är Tikka Masala med vildsvin. Vill du laga den hemma? Sebastian delar med sig av receptet.
Betyg:
Votes: 2
Betyg: 2.5 You:
Rate this recipe!
|
7 olika kryddsmör till vilt
En skiva kryddsmör på en varm nygrillad eller nystekt bit viltkött är ett enkelt sätt att lyckas med viltmiddagen. Lätt att göra i förväg dessutom. Kryddsmöret kan varieras på en mängd olika sätt, här får du sju olika varianter att prova.
Betyg:
Votes: 0
Betyg: 0 You:
Rate this recipe!
|
Gulaschgryta med citron
Mustig gulaschgryta med tagliatelle och en klick gräddfil – en perfekt söndagmiddag! Eller varför inte jaktlunch i skogen? Receptet har vi fått av Roland Kunc, kock och jägare, som serverade gulaschgrytan till hela jaktlaget under vinterjakten. Pressad citron i grytan är Rolands knep för godaste gulaschen – vi rev lite extra citronskal över vid serveringen.
Betyg:
Votes: 8
Betyg: 3.5 You:
Rate this recipe!
|
Älggulasch med rönnbär, timjan och kummin
En bra gryta som alltid går hem hos middagsgästerna. Den reder sig själv och doftar gott ända ut på gatan. Precis som en traditionell gulasch smakar den här rätten mycket kummin, men den har också god uppbackning av rönnbär, rökt paprika och timjan. Servera med en klick krämigt och långjäst bröd. Receptet från boken Från skott till stek, Norstedts. Foto: Charlie Bennet
Betyg:
Votes: 6
Betyg: 4 You:
Rate this recipe!
|
Kryddstekt kronhjortsadel med hjortkorv och hjortnacke
Det blev guldregn till Kocklandslaget när matlagnings-OS avgjordes i tyska Erfurt i oktober 2012. Det svenska kocklandslaget vann samtliga fyra kategorier som ingår i tävlingen. Till varmrätt serverades kronhjort, tillagad på tre olika sätt. Vi har fått vinnarreceptet!
Betyg:
Votes: 0
Betyg: 0 You:
Rate this recipe!
|
Pulled pork med vildsvin
Pulled pork är gott och väldigt enkelt att laga till. Du låter köttet koka i ugnen tills det är så mört att du lätt kan dra isär det med två gafflar (därav det amerikanska namnet pulled pork). Här använder vi vildsvin i stället för fläskkött.
Betyg:
Votes: 25
Betyg: 2.36 You:
Rate this recipe!
|