Ingredienser Arkiv: ost

Burgare med grågås eller kanadagås
Här har vildgåsbrösten malts till färs med bacon och stekt lök för att bli saftiga och goda.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 8
Betyg: 3.88
You:
Rate this recipe!
Vildsvinsburgare med bacon och äpple
Av vildsvinsfärs gör du goda hamburgare. Genom att hacka ner lite bacon i färsen blir burgarna ännu saftigare. Servera med klassiska tillbehör; sallad, lök, tomat, saltgurka, ost, bacon, och gärna en tunn skiva äpple, som ger härlig smakbrytning.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 23
Betyg: 3.65
You:
Rate this recipe!
Vildsvinskorv med fänkål
De goda vildsvinskorvarna tar lite tid att göra, men går bra att laga dem i förväg och sen förvara i kylen upp till en vecka. Sen är det bara att lägga dem på grillen och låta dem bli varma, strax innan servering. Här serveras korvarna med med surkål i äppeljuice.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Ripa med rösti & hjortronsås
Hela ripan får vara med i den här rätten. Smörstekt lår och bröst och skrovet som fondbas till den sötsyrliga såsen.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 8
Betyg: 3.75
You:
Rate this recipe!
Vildsvinsschnitzel
Ett recept av Ulrika och Carina Brydling, från boken Laga vilt från skog och sjö.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 6
Betyg: 3.83
You:
Rate this recipe!
Vilda tacos
Gör nu din taco efter konstens alla regler!
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 14
Betyg: 2.5
You:
Rate this recipe!