Ingredienser Arkiv: nitritsalt

Vildsvinskorv med fänkål
De goda vildsvinskorvarna tar lite tid att göra, men går bra att laga dem i förväg och sen förvara i kylen upp till en vecka. Sen är det bara att lägga dem på grillen och låta dem bli varma, strax innan servering. Här serveras korvarna med med surkål i äppeljuice.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Julskinka med vildsvin på flera sätt
Vildsvinsskinka är ett gott alternativ till den vanliga julskinkan. Köttet är smakrikt och magert.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 24
Betyg: 3
You:
Rate this recipe!
Öster Malmas viltpaté
Restaurangen på Öster Malma är känt för sitt dignande julbord med fokus på vilt. Viltpatén är en av klassikerna.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 10
Betyg: 3.9
You:
Rate this recipe!
Kryddstekt kronhjortsadel med hjortkorv och hjortnacke
Det blev guldregn till Kocklandslaget när matlagnings-OS avgjordes i tyska Erfurt i oktober 2012. Det svenska kocklandslaget vann samtliga fyra kategorier som ingår i tävlingen. Till varmrätt serverades kronhjort, tillagad på tre olika sätt. Vi har fått vinnarreceptet!
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 6
Betyg: 4.33
You:
Rate this recipe!
Vildsvinskorv med primörer
Ett bra grundrecept på vildsvinskorv och ett tips på hur du kan servera korven: med persiljesås och primörer. Från boken Bra Kött av kockarna Gert Klötzke och Niclas Wahlström.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 4
Betyg: 2.75
You:
Rate this recipe!
Vildsvinskorv med italienska smaker
På restaurang Niklas på Regeringsgatan i Stockholm hittade vi en god vildsvinskorv, kryddad med salvia, rosmarin, enbär och rostad vitlök.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 4
Betyg: 4
You:
Rate this recipe!
Älgkorv med västerbottenost
Om man väljer bort grisspäck, som är den vanligaste fettingrediensen i korv är det viktigt att använda annat fett. Den här älgkorven innehåller ost. Undvik fett från vilt eftersom det kan ge för stark smak åt korven.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 18
Betyg: 2.72
You:
Rate this recipe!