Ingredienser Arkiv: ingefära
Tapas med långbakat vildsvin
Matinspiratören Annika Karlsson serverade suveräna vildsvinstapas under några viltkvällar i Cerveras butiker i Kristianstad och Malmö. Små fräscha munsbitar med asiatisk kryddning, snyggt presenterade i små salladsblad. Passar lika bra på vinterns glöggkalas, som på sommarens bufféer.
Dessutom lätta att förbereda långt i förväg.
Betyg:
Votes: 7
Betyg: 3 You:
Rate this recipe!
|
Vildandbröst med marockanska rotfrukter och honungssky
Vildanden har mycket smak och passar bra med kryddiga marockanska rotfrukter, tycker kocken Magnus Holmbom som skapat det här receptet. Magnus driver Sands Hotell på Sandhamn. Rotfrukterna kan du variera efter säsong och vad du lyckas få tag i! Servera gärna med couscous om du vill ha en matigare rätt.
Betyg:
Votes: 7
Betyg: 2.14 You:
Rate this recipe!
|
Sarwars hjortgryta från Bangladesh
Helene Eriksson som driver Stora Glosebo Hjortgård söder om Kalmar fick vara med när en familj från Bangladesh lagade hjort över öppen eld.
Betyg:
Votes: 4
Betyg: 4.25 You:
Rate this recipe!
|
Yakiniku på älgentrecote
Älg passar bra att krydda asiatiskt. Det är lättast att få riktigt tunna skivor om man skär köttet i skärmaskin när det är fryst. Har du ingen skärmaskin kan du låta köttet halvtina och skära tunt med en riktigt vass kniv.
Betyg:
Votes: 7
Betyg: 4.29 You:
Rate this recipe!
|