Ingredienser Arkiv: gurka

Tjälknöl med medelhavssmaker
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 2
Betyg: 4
You:
Rate this recipe!
Tjälknöl med asiatisk marinad
Här läggs tjälknölen i sötsalt sojamarinad i stället för vanlig saltlag, och serveras med en fräsch asiatisk sallad.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 14
Betyg: 3.07
You:
Rate this recipe!
Säl med honungsglaze i wraps
Sälkött är gott och smakar någonstans mellan kött och fisk, tycker åländske stjärnkocken Michael Björklund som gärna bjuder på sälwraps med honungsglaze.  Receptet kommer från boken Mickes Vilda, HSS Media Förlag. Foto: Linus Lindholm
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 4
Betyg: 3.25
You:
Rate this recipe!
Tapas med långbakat vildsvin
Matinspiratören Annika Karlsson serverade suveräna vildsvinstapas under några viltkvällar i Cerveras butiker i Kristianstad och Malmö. Små fräscha munsbitar med asiatisk kryddning, snyggt presenterade i små salladsblad. Passar lika bra på vinterns glöggkalas, som på sommarens bufféer. Dessutom lätta att förbereda långt i förväg.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 7
Betyg: 3
You:
Rate this recipe!
Vildsvinsburgare med asiatisk sallad
Laga vildsvinsburgare på nytt sätt, efter ett recept av kocken Dorothée von Essen. Det traditionella salladsbladet och tomatskivan har hon bytt ut mot morot, lök och gurka som lagts i asiatisk dressing,  Den vanliga hamburgerdressingen har ersatts av majonnäs smaksatt med soja och chili. Bilderna är plockade ur en kort receptfilm som visar precis hur du gör. 
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 12
Betyg: 3.83
You:
Rate this recipe!
Vietnamesiska vårrullar med vildsvin
En fräsch krispig rätt som passar perfekt att servera i värmen, eftersom du äter rullarna kalla. Vietnamesiska vårrullar är rispapper som du fyller med grönsaker och i det här fallet vildsvinskött och rullar ihop till en rulle. Variera grönsaker efter vad du har hemma.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Rate this recipe!
Vildsvin med asiatisk sallad och jordnötter
I det asiatiska köket är fläskkött en vanlig ingrediens, och med vildsvinskött blir rätterna ännu godare. Här serveras en rosastekt vildsvin på en asiatisk sallad med dressing av fisksås, lime och råsocker. Som förrätt räcker det med en liten filé på 200 g, som huvudrätt får du kanske öka på mängden kött lite.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 7
Betyg: 4
You:
Rate this recipe!
Sotat viltkött med asiatisk sallad
Kombinationen viltkött och asiatisk sallad med lite sötsalt dressing är fantastisk.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 4
Betyg: 4
You:
Rate this recipe!
Viltkebabspett
Ett toppenrecept till grillmiddagen, barnkalaset, mingelfesten eller varför inte en helt vanlig torsdag.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 3
Betyg: 3
You:
Rate this recipe!
Ceasarwrap med viltkött
Wraps med kött och grönsaker är perfekt bjudmat när man är många. Här med caesardressing.
Betyg:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 3
Betyg: 3.67
You:
Rate this recipe!